About Me

My photo
Hey! What's up? I'm faraleeyana from kedah,still in malaysia,17 year old..I want to be success business woman..Hopefully,i want to study in Korea university business school..I like listening korean song everyday..:P..I love my family very strong..I also love leeteuk..I hope can meet him one day..Hehe..View my blog okay? Just follow me..thanks = )

Friday, 20 January 2012

Ok,aku ada benda nak cite ni,adalah seorang jejaka ni,comel + handsome + sweet dalam fesbukk aku.Aku suka cara dia..Dia style gila,gambar dia sumenya 'PERFECT'..Takk caya?? pi la tengok search : >Cekgu Az< dia banyak fesbukk,mana yang muat tu nanti dia approve la..Aku suka tengok dia senyum,serious sweet.Sumpah aku tak tipu~


Dia ni sporting tau..Boleh dikatakan  "HOT" ! Disebabkan dia tua 3tahun dri aku,aku panggil dia 'abang az'..Dia banyak peminat,wall dia penuh orang tegur..Uh ! Terbaek lah ! Abg az,jangan sombonk2 ok? (ouh!gediknya aku)


P/s : untuk kawan bloggerku,aku takgedik nk cite pasal laki,saja nk cer kat hampa..okay..terimakasih :)

P/s : untuk abg az,jangan marah copy gambar ni and buat story pasal az..ok handsome? (tengah membodek takut kena marah) :)

Aku cite sikit je,sebab aku tak tahu yg lain2 pasal dia..huhu :D

No comments:

Post a Comment