About Me

My photo
Hey! What's up? I'm faraleeyana from kedah,still in malaysia,17 year old..I want to be success business woman..Hopefully,i want to study in Korea university business school..I like listening korean song everyday..:P..I love my family very strong..I also love leeteuk..I hope can meet him one day..Hehe..View my blog okay? Just follow me..thanks = )

Wednesday, 25 January 2012

Siapakah Farah Liyana??

Aku seorang budak hingusan.aku tak lah baik macam orang sangka,aku jahat + nakal.Aku pernah ponteng kelas aku pernah ponteng sekolah pegi MCD ,Gaint.Aku ingat nak seronok ja.Tapi sekarang aku da tak buat benda tu,sebab aku dah terkantoi dengan kakak and mama aku.Depa marah aku,aku rasa macam nk kiamat ja dunia ni.Aku insaf tak berani lagi.

Aku seorang budak perempuan yang tak cantek + comel + hot + ayu + pandai + rajin macam budak pempuan lagi.Aku anak bongsu dari 7 orang adik beradik.Aku anak manja yang selalu buat masalah,aku suka buat rumah bersepah,aku suka bagi kakak aku marah dengan sikap aku ,tapi dalam masa yang sama niat aku saja2 nak bagi depa marah.Aku tak lucky macam orang lain,dapat sume yang hampa mintak.Aku hidup sederhana ja,tak kaya tak miskin.

Aku ada seorang adik and abg angkat.Abg az and adk aqim.Aku sayangg depa 2 ni..Comel + handsome.Aku pun ada kawan yang baik + sporting.Nmanya Ila,are-tie,fathin;eyna,vanetty,akid,jabbar;afif and lain2.Aku happy dengan depa ni.(termasuk mp3 aku) hehe :) .Sama la dengan family aku,aku sayangg family aku sebab depa selalu jaga ku setiap masa.Depa bagi kasih sayang yang melimpah luah walaupun aku selalu kena marah dengan depa.

Yeah ini lah Farah Liyana yang dimaksudkan 2..Aku budak mentah lagi,sila tunjuk ajar ?? hehe


P/s : tak mau ada comment yang buruk2 ok..ini hidup aku punya pasal lah.. :p

No comments:

Post a Comment