About Me

My photo
Hey! What's up? I'm faraleeyana from kedah,still in malaysia,17 year old..I want to be success business woman..Hopefully,i want to study in Korea university business school..I like listening korean song everyday..:P..I love my family very strong..I also love leeteuk..I hope can meet him one day..Hehe..View my blog okay? Just follow me..thanks = )

Sunday, 25 December 2011

~ 2012~

Pejam celik pejam celik dah nak masuk 2012,sekejap ja kan masa berlalu.Azam baru mesti lah kena ada mintak2 la aku jadi lebih baik dari tahun ni..

Pelajaran + peragai tu mesti lah kena elok lagi..haha..Bab pelajaran ni aku tak lah brapa pandai tahun depan,aku nak tinggalkan peragai aku yang bersikap lemah lembut sangat dengan kawan2,sampai orang nak pijak kepala aku ni,Aku ni pemalas tahap gaban,nak kemas meja pun sampai nak ambek 2 hari baru nak clear,aku basuh baju pun tak berapa reti..Sapu rumah ja aku tau,yang lain2 kureng siket..

Mudah _mudahan aku dapat jadi lebih baik dari tahun 2011 ni..InsyaAllah..Aku nak jadi pelajar cemerlang,Jadi ulat buku la konon,huhu,

Okay,mulai sekarang aku xmau on fesbukk dah,tweet,blogger InsyaAllah~Aku harap tahun depan aku dah tak mau tengok batang idung laptop langsung..Rasanya boleh kot tahan nafsu mengonline laman sosial ni..

Hmm,,hopefully i can be the best student and good person next year ! Okay~

Friday, 23 December 2011

Lee Seung Gi



Anda nampak tak?? Handsome tak orang ni..hehe..Topik sekarang ni tentang sorang lelaki korea nih..Comey sungguh muka dia,ada satu benda ja aku suka kat dia..Kat hidung dia tu,hidung dia tak mancung tapi tetap cute (yeah! aku tengah perasan sekarang ni) aku kenal dia melalui kawan aku Vanetty budak cina kelas aku,dia ada kalender My Girlfriend Is a Gominho..Aku cuba perhatikan korean boy ni..Tak lah handsome sangat kan..Tapi aku betul2 tertarik bila tengok hidung dia..Hahh!! Aku suka dia laa..Hanya satu sebab ja iaitu *HIDUNG dia* haha..Seung gi saranghaeyo <3

Meluatnyerr....

Hmm..naik bosan aku tengok fesbuk,tagged,twitter ni..Nak tau sebab apa?? Ni semua pasal DP la..Kenapa zaman sekarang ni semakin lama banyak orang bubuh DP artis korea? Tak reti nak buh pic sendiri ka..Huh ! Tak paham sungguh hampa ni..Be yourself laa..

Bukan apa pun,cuma nak bagitau yang orang yang suka buh DP korea tu bukan la setuatu yang tertarik menarik pun..Minat2 sudah la..Kalau fanatik sangat pun jangan la sampai muka pun tak mau taruh..Fikir2 kan lah wahai peminat2 korea..Orang susah nak add kalau tak buh gambar,..Aku pun suka jugak dekat korea ni,tapi tak bubuh pun gambar artis kesayangan aku tu..Serius aku meluat+bosan tengok kat majalah epop,klik DP laman sosial tu tak sah kalau tak letak gambar korea..Please,STOP IT lah !

Lman sosial sekarang ni tak boleh nak percaya sangat..Aku kat sini tak de niat langsung nak kutuk or merendahkan semua yang minat k-pop ataupun k-pop sendiri..Just berpada2 la..Artis korea sebenarnya tak mendatangkan faedah pun tuk kita..Tak payah agung2kan sangat mereka okay..Hmm..Minat tak salah ^^


P/s : harap anda semua faham and story ni tak de kena mengena nak kutuk..Apa2 pun KOREA is the BEST EVER <3